Jouw BellyBuddy

Jouw BellyBuddy

Het proces van zwangerschap en geboorte is niet alleen fysiek, maar juist ook emotioneel. Heb je behoefte aan een buddy, een maatje, met wie je de veranderingen in jouw lichaam en je leven wilt bespreken? Iemand die naar je luistert zonder te oordelen? Iemand die met je meedenkt over praktische zaken? Iemand anders dan een familielid, een vriendin of je partner. Iemand helemaal voor jou?

Helemaal voor jou

Als BellyBuddy wandel ik graag met je mee tijdens de zwangerschap en in voorbereiding op de geboorte. Jouw verloskundige of gynaecoloog zal de medisch begeleiding verzorgen en je veel informatie geven. Je zult keuzes moeten maken en onderzoeken waar jouw behoeftes liggen, want elke geboorte is uniek en jij speelt de hoofdrol. Ik help je graag op weg, zodat jij in vertrouwen kunt bevallen.

BellyBuddy online

Met het pakket BellyBuddy online heb je tot aan je bevalling de mogelijkheid om mij vragen te stellen wanneer het jou uitkomt. Via de mail of Whatsapp houden we contact en zal ik je de informatie geven die jij nodig hebt. Misschien wil je af en toe even checken of wat je voelt in je lichaam wel normaal is, loop je tegen een praktisch probleem aan of vind je het fijn om na het volgen van een cursus contact met mij te houden. Jij bepaalt wat jij nodig hebt.

Waar we het over kunnen hebben

Niet eerder heb je zoveel lichamelijke veranderingen gevoeld als nu in je zwangerschap. Wat is normaal en wat niet? En waarom voel je wat je voelt juist daar of op dit moment? Ik vertel je graag meer, zodat je begrijpt hoe fantastisch het vrouwenlichaam zich aanpast en wat je kunt doen bij ongemakken. 

De magie van het ontstaan van nieuw leven, te klein om met het blote oog te kunnen zien, groeit langzaam uit tot jullie kind. Al in de buik ontwikkelt het bewustzijn en belangrijke zintuigen en voel je hem of haar bewegen. Zonder actief ‘iets’ te doen, creëer je als vrouw een meesterwerk.  

Waar je vandaan komt doet er toe; in hoe je opgroeit, welke overtuigingen je meekrijgt en welke kansen je krijgt. Hoe ziet jouw geboorte-mindset eruit? Leg ze eens op tafel en bekijk ze zonder oordeel. Wat valt je op? En wil je er misschien iets aan veranderen?

Elke geboorte-ervaring, zowel hele positieve als minder prettige, spelen een belangrijke rol bij een volgende zwangerschap en geboorte. Het kan nuttig zijn te onderzoeken wat je zou willen herbeleven en wat liever niet, zodat je zonder negatieve bagage deze nieuwe geboorte aangaat.

Zwanger zijn en bevallen zijn heel bijzondere en ook spannende momenten in je leven. Je hebt het waarschijnlijk nog nooit meegemaakt en zoals bij alle nieuwe dingen komen er zenuwen vrij. Voelt het als gezonde spanning of eerder een verlammende onzekerheid? 

Niet alle zwangerschappen resulteren in een baby. Soms bepaalt de natuur dat een kindje beter niet geboren kan worden. Dit verlies heeft vaak een grote impact. Het kan heel eenzaam voelen om dit proces van rouw in stilte te moeten doorlopen, zeker als je kinderwens groot is en je omgeving niet weet wat er speelt.

Zwanger zijn kan soms best als een uitdaging voelen. Je lichaam doet misschien niet meer zo enthousiast mee met al je activiteiten zoals je gewend was. Het vragen om hulp zit niet bij iedereen in zijn genen. Toch kan het nuttig zijn om al in de zwangerschap te oefenen met het vragen om hulp. Want ook als de baby geboren is, zal je soms handen tekort komen. Hulp vragen is dan een cadeau aan jezelf. 

Misschien ben je de eerste in jouw omgeving die zwanger is en heb je het gevoel alles zelf te moeten uitzoeken. Misschien heeft iedereen in jouw omgeving al kinderen en word je overladen met adviezen en spullen. Je wilt niemand tekort doen, maar ook zeker jezelf niet. Wat vind jij belangrijk? En hoe maak jij keuzes?

BellyBuddy online

003-internet
persoonlijke online
ondersteuning
001-email
via mail
of Whatsapp
teddy-bear
tot jouw
bevaling
purse
1e maand € 20,-
daarna €35,- per maand

Praktische informatie

Meld je aan voor het BellyBuddy online pakket en ontvang een speciaal mailadres en whatsapp contact waarmee wij contact houden gedurende jouw zwangerschap. De algemene voorwaarden vind je hier.

Heb je meer behoefte aan een persoonlijke sessie, tijdens een fijne wandeling of een kop thee op de bank? Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw behoeftes en maken we samen een concreet plan voor jouw zwangerschap en geboortevoorbereiding.

Elke sessie neem ik de tijd en help ik jouw vertrouwen in jezelf, de zwangerschap en het geboorteproces te vergroten. Misschien wil je één keertje afspreken, misschien vaker, dat is helemaal aan jou. Als je me beter wilt leren kennen, kan je gratis een online kennismakingsgesprek aanvragen.

Prijzen

  • Gratis
  • via Skype of video Call
  • 20 minuten
  • 90 minuten
  • Bij jou thuis
  • Intakegesprek (aan huis €99,-)
  • Intakegesprek (videocall €75,-)
  • prijs € 99,-
Adrie
moeder van Aiden, 1e kindje
Zes weken na de bevalling voelde ik me nog erg onwennig in het moederschap. Ik had het niet zo getroffen met de kraamzorg en liep rond met vragen. Doe ik het wel goed? Krijgt mijn zoontje voldoende voeding? Waarom wil hij altijd vastgehouden worden? En hoe creëer ik ruimte voor mezelf om even te douchen of naar het toilet te gaan? Via een buurvrouw hoorde ik van Marieke. Ik heb haar toen gevraagd twee ochtenden met mij mee te kijken... lees verder

Neem contact op

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en vertel je graag meer over mijn diensten! Wil je een gratis online kennismakingsgesprek via WhatsApp of Skype boeken, wil je je aanmelden voor een cursus of abonneren op het BellyBuddy online pakket? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je mag me uiteraard ook bellen. Ik doe mijn best om binnen 24u te reageren.