Skip to content
In 2023 zal er géén cursusaanbod zijn bij BellyBuddy
Huren van een Bevalbad of de CUB baarkruk is wél mogelijk!

Dag (aanstaande) mama of papa,

Wat leuk dat je mij gevonden hebt. Ik ben Marieke en gepassioneerd over het geboorteproces en het verwelkomen van een kindje in jouw gezin.

Het krijgen van een kind is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een life-event dat een positief gevoel verdient en waarbij jij optimaal en comfortabel ondersteund mag worden.  

De afgelopen jaren heb ik met veel liefde (aanstaande) ouders mogen begeleiden in het creëren van een meer positieve mindset en bewustwording van de prachtige systemen die betrokken zijn bij het lichamelijke geboorteproces. 

Wegens privé omstandigheden heb ik besloten om in 2023 géén cursus of trajecten aan te bieden. Hiervoor verwijs ik je graag naar mijn HypnoBirthing collega’s.

Wél blijft het mogelijk om de CUB baarkruk of een Bevalbad te huren. Deze attributen zijn perfect om jou gedurende de geboortedag lichamelijk te ondersteunen. Want hoe comfortabeler jouw lichaam zich voelt, hoe efficiënter jouw lichaam kan baren!

Ik wens je een prachtige geboortedag en vooral veel plezier!

Liefs, Marieke

Je kunt bij BellyBuddy terecht voor...
CUB baarkruk

CUB baarkruk huren

CUB is een afkorting van "Comfortable Upright Birth" en is een fijne, comfortabele, opblaasbare ondersteuning, die lijkt op een poef. Een speciaal ontwerp om vrouwen te helpen bij een natuurlijke bevalling. Zowel tijdens de weeën te gebruiken als in de fase waarbij je kindje geboren wordt.

Bevalbad huren

Veel vrouwen ervaren bevallen in water als heel prettig. Het voelt geborgen, warm en ontspannen. Je kan elke gewenste houding aannemen die op dat moment fijn voelt. Een bevalbad ondersteunt daarbij door extra hoge brede wanden. Je creëert als het ware jouw eigen veilige warme bubbel.
Bevalbad

HypnoBirthing®

HypnoBirthing® leert vrouwen te vertrouwen op haar natuurlijke baringsinstincten, te ontspannen en haar perfect ontworpen lichaam het werk te laten doen.

Op dit moment niet beschikbaar bij BellyBuddy, maar ik verwijs je graag naar mijn collega's.

Giving birth is not an achievement,

it's the journey your baby needs to make to meet you

Neem contact op


Voor het huren van de CUB baarkruk of het Bevalbad ontvang ik graag het reserveringsformulier. Deze vind je terug in het menu.

Vul onderstaand contactformulier in voor al je overige vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Waar ben je in geïnteresseerd?