fbpx Skip to content
Comfortabel en efficient bevallen
Laat de CUB baarkruk of het Bevalbad je optimaal ondersteunen

Dag (aanstaande) mama of papa,

Wat leuk dat je mij gevonden hebt. Ik ben Marieke en gepassioneerd over het geboorteproces en het verwelkomen van een kindje in jouw gezin.

Het krijgen van een kind is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een life-event dat een positief gevoel verdient en waarbij jij optimaal en comfortabel ondersteund mag worden.  

“Hoe comfortabeler jouw lichaam zich voelt, hoe efficiënter jouw lichaam kan baren!”

Huur nu de unieke opblaasbare CUB ‘baarkruk’ of een Bevalbad. Deze attributen zijn perfect om jou gedurende de geboortedag lichamelijk te ondersteunen, thuis of in het ziekenhuis. Met de COMBI deal hoef je zelfs niet te kiezen én krijg je 30% korting!

Ik wens jullie een prachtige geboortedag en vooral veel plezier!

Liefs, Marieke

Je kunt bij BellyBuddy terecht voor...

CUB huren

CUB is een afkorting van "Comfortable Upright Birth" en is een fijne, comfortabele, opblaasbare ondersteuning, die lijkt op een poef. Een speciaal ontwerp om vrouwen te helpen bij een natuurlijke bevalling. Zowel tijdens de weeën te gebruiken als in de fase waarbij je kindje geboren wordt.

Bevalbad huren

Veel vrouwen ervaren bevallen in water als heel prettig. Het voelt geborgen, warm en ontspannen. Je kan elke gewenste houding aannemen die op dat moment fijn voelt. Een bevalbad ondersteunt daarbij door extra hoge brede wanden. Je creëert als het ware jouw eigen veilige warme bubbel.
Bevalbad

HypnoBirthing®

HypnoBirthing® leert vrouwen te vertrouwen op haar natuurlijke baringsinstincten, te ontspannen en haar perfect ontworpen lichaam het werk te laten doen.

Op dit moment niet beschikbaar bij BellyBuddy. Ik verwijs je graag naar mijn collega's.

Neem contact op


Voor het huren van de CUB en/of het Bevalbad, ontvang ik graag het reserveringsformulier. Deze vind je terug in het menu.

Vul onderstaand contactformulier in voor al je overige vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Waar ben je in geïnteresseerd?