MET HART EN ZIEL VOORBEREID

Groepscursus HypnoBirthing® of de Eendaagse Geboortereis nu ONLINE

Tijdens de strenge lockdown zullen alle groepscursussen online plaatsvinden. 

Wil je liever fysiek een cursus volgen? Boek dan een privé cursus aan huis. 

Realistisch | Praktisch | Positief | met Aandacht

Het krijgen van een kind is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een life-event dat een positief gevoel verdient.
Als BellyBuddy ondersteun ik vrouwen en hun partners in de voorbereiding op het geboorteproces.
Mijn doel is jullie vertrouwen te laten groeien!

Liefs, Marieke

Je kunt bij BellyBuddy terecht voor...

De wereld van zwangerschap en geboorte kent ontelbaar veel mogelijkheden, wensen en overtuigingen. Het is een vreugdevolle en ook een spannende periode in je leven. Als voormalig verloskundige heb ik de oerkracht in de vrouw gezien, de kracht van ontspanning en het belang van je gesteund voelen door de mensen om je heen. De vrouw, de baby, de partner, de situatie, eerdere ervaringen en overtuigingen; allemaal hebben ze op hun eigen manier invloed op het geboorteproces. En na de geboorte staat je leven ineens volledig in het teken van de baby. Wat doet dit alles met jou en je (nieuwe) rol als ouder. Laat mij je helpen je voor te bereiden op dit bijzondere life-event.
CUB baarkruk

CUB baarkruk huren

CUB is een afkorting van "Comfortable Upright Birth". De CUB is een fijne, comfortabele, opblaasbare ondersteuning, die lijkt op een poef, speciaal ontworpen om vrouwen te helpen bij een natuurlijke bevalling.

HypnoBirthing®

HypnoBirthing® leert vrouwen te vertrouwen op haar natuurlijke baringsinstincten, te ontspannen en haar perfect ontworpen lichaam het werk te laten doen.

Eendaagse geboortereis

In vogelvlucht neem ik je mee op reis door het geboorteproces. Ik laat je zien hoe perfect het vrouwenlichaam is ontworpen voor een bevalling; van de baarmoederspier, het bekken tot aan de hormonen.

Opfriscursus

Ben je al een keer bevallen en heb je geen behoefte aan een volledige zwangerschapscursus? Met de individuele opfriscursus kijken we samen terug naar je eerdere ervaring(en) en kijken we vooruit naar de volgende bevalling.

Jouw BellyBuddy

Als jouw BellyBuddy bied ik je een unieke geboortevoorbereiding op maat. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om vol vertrouwen het geboorteproces aan te gaan.
Met individuele sessies eventueel in combinatie met een groepscursus weet jij wat je kunt verwachten en welke keuzes jij wilt maken!
001-internet

Online en offline

Persoonlijke ondersteuning tot aan je bevalling. Zowel online als offline
002-baby-boy

Ervaring

Profiteer van mijn ruime ervaring als voormalig verloskundige
placeholder

Regio Leiden

Actief in de regio Leiden
of bij jou thuis
4kopie

Gratis Sessie

Meld je aan voor de gratis sessie Positieve Geboorte

GRATIS Geboorte Introductie

BellyBuddy werkt samen met:

Neem contact op

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en vertel je graag meer over mijn diensten!
Aanmelden voor een cursus of het huren van de CUB doe je via het invullen van het registratieformulier. Deze vind je op de pagina van mijn aanbod.
Vul onderstaand contactformulier in voor al je overige vragen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je mag me uiteraard ook bellen. Ik doe mijn best om binnen 24u te reageren.